Ingyenesen letölthető anyagok

A jelenlegi járványhelyzetben szeretnénk néhány ingyenes anyaggal kedveskedni látogatóinknak, amelyek remélhetőleg segítségére lesznek a mindennapok tudatos és egészséges átvészelésében.

Bővebben
Szerdahelyi Zsuzsanna Flóra

Szerdahelyi Zsuzsanna Flóra

Iparművész – művészetterapeuta

Formatervező iparművészként (játéktervező szakon) szerzett diplomát, majd 2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán művészetterapeutaként végzett. 2000-től vezet művészetterápiás csoportokat gyermekek részére. 2010-től a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai-és Pszichoterápiás Klinikán művészetterápiás csoportokat vezet felnőttek részére. Fejlesztő-művészetterápiás programjának eszköze maga a művészeti tevékenység és a vizuális kifejezés, mely az erős érzelmek átélését, az élményfeldolgozó munkát és a belső képek megjelenését kísérik.

Csoportok

Online pánik csoport indul 2020. május 15-én - ABC Pszichoterápia

Online pánik csoport indul
2020. augusztus 25-én

Végy egy mély levegőt, győzd le a pánikot!
Ha hónapok vagy évek óta pánik rosszullétek fogságában érzed magad, itt az ideje a változásnak!
Neked hoztuk létre azt a 6 alkalmas online csoportfoglalkozást, amelyben megtanulhatod, hogyan építsd le az egész életedet hátráltató szorongást.

Online tudatos jelenlét (Mindfulness) csoport indul Budapesten 2020. április 21-től - ABC pszichoterápia

Tudatos jelenlét (MBCT) csoport indul
2020. augusztus 16-tól

Csatlakozz 2020. augusztus 16-tól induló mindfulness (MBCT) csoportunkhoz, hogy megtapasztald, mit jelent a tudatos jelenlét.
Olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyek segítenek az önismeret növelésében, a stressz csökkentésében, a depresszió és egyéb érzelmi problémák kezelésében vagy megelőzésében, valamint a viselkedés tudatos irányításában.