Bemutatkozás

Munkánkban fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai továbbképződést, amely a még magasabb színvonalú szolgáltatást teszi lehetővé. Szeretnénk hinni, hogy a hitelesség, rugalmasság és szakmai igényesség jegyében tudjuk segíteni mindazokat, akik hozzánk fordulnak.

Munkatársaink

Varga-Anna

Varga AnnaFelnőtt klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Egészségügyi működési nyilvántartási szám: 1165 | Adószám: 66676907-1-43 | Magyar Orvosi Kamarai nyilvántartási szám: 501064

Kognitív viselkedésterápiás végzettségét az Egyesült Államokban szerezte. Emellett a Tranzakcióanalízis, NLP, Autogén Tréning, Pszichodráma és Hipnoterápia módszerekben képződött. Főbb szakterületei: depresszió, pánikbetegség valamint egyéb szorongásos problémák, személyiségzavar.


Bővebben
Szerdahelyi-Zsuzsanna-Flora

Szerdahelyi Zsuzsanna FlóraIparművész – művészetterapeuta

Formatervező iparművészként (játéktervező szakon) szerzett diplomát, majd 2007-ben a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán művészetterapeutaként végzett. 2000-től vezet művészetterápiás csoportokat gyermekek részére. 2010-től a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai-és Pszichoterápiás Klinikán művészetterápiás csoportokat vezet felnőttek részére. Fejlesztő-művészetterápiás programjának eszköze maga a művészeti tevékenység és a vizuális kifejezés, mely az erős érzelmek átélését, az élményfeldolgozó munkát és a belső képek megjelenését kísérik.


Bővebben
Dr-Sinkovics-Peter

Dr Sinkovics PéterHáziorvos, pszichoterapeuta szakorvos, biofeedback-tréner

Munkám során autogén tréning, kognitív viselkedésterápiás, személyközpontú, hipnoterápiás, valamint biofeedback módszereket használok.

Háziorvosként és pszichoterapeutaként jól látom az összefüggéseket a betegségek testi és lelki okai között. Magánrendeléseimen előnyben részesítem a "szelíd" gyógymódokat. Természetesen sok esetben elkerülhetetlen a gyógyszeres kezelés, de a pszichoterápiás és a Magyarországon még nem túl elterjedt biofeedback kezelések bizonyítottan hatékony, nem gyógyszeres kezelési alternatívát jelenthetnek számos betegségben, állapotban.


Bővebben
Vizin-Gabriella

Vizin GabriellaKlinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, kognitív viselkedésterapeuta

A Szegedi Tudományegyetemen szerezte diplomáját pszichológiából. Ezt követően klinikai szakpszichológusi és pszichoterapeuta végzettséget szerzett. A Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszékén, majd a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának Pszichoterápiás Részlegen dolgozott több évig, ahol kognitív-viselkedésterápiás és sématerápiás szemléletben vezetett pszichoterápiákat, valamint oktatási és kutatási feladatokat látott el. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológiai Intézetében tanársegéd.


Bővebben