online pszichoterápia

Újdonságaink

Fedezd fel az érzelmeid erejét az Érzelmi Intelligencia a Munkahelyen…
Csatlakozz 2024. április 12-én induló online mindfulness (MBCT) csoportunkhoz, hogy…
Vess véget a szorongásnak a kognitív viselkedésterápia eszközeivel! - Online csoport…

Szolgáltatásaink

Alapvető filozófiáink közé tartozik a tanítva segítés – a hozzánk fordulóknak önsegítő módszereket tanítunk meg, amelyekkel a későbbiekben egyedül is konstruktívan járhatják az önismeret útját. Emellett, természetesen szakmai jelenlétünkkel továbbra is segítjük a lelki fejlődés folyamatát, mindaddig, amíg igény van rá.

Csoportos tréningeinken és önismereti foglalkozásainkon a kapcsolatteremtés és -fenntartás közösségi élményét is megtapasztalhatják az érdeklődők.

Egyéni pszichoterapia Budapesten

EGYÉNI
PSZICHOTERÁPIA

Élethelyzeti válság, szorongás, pánikbetegség, depresszió vagy más elakadás esetén a legjobb megoldás a pszichoterápia, amely saját erőforrásainak megújításával és felépítésével segíti a minőségi életvitelt

Bővebben

Online pszichológus - Online terápia

ONLINE
TERÁPIA

A fizikai távolságot áthidaló hatékony terápiás segítség, amely lelki elakadások, pszichés problémák és önsimereti igény esetén is bizonyítottan hatékony megoldás


Bővebben

Mindfulness csoport Budapesten

MINDFULNESS
CSOPORT

A tudatos jelenlét egy természetes képességed arra, hogy teljes valóddal jelen légy egy adott pillanatban. Ennek a képességednek a fejlesztésével kiegyensúlyozottabb válaszokat tudsz adni a mindennapi feszültségekre és a stresszhelyzetekre.


Bővebben

A szorongás leépítése - Online csoport

VESS VÉGET A SZORONGÁSNAK!
ONLINE CSOPORT

A csoport célja a szorongásaink mélyebb megismerése, valamint kognitív viselkedésterápiás és más technikák elsajátításával azok leépítése.
Ne hagyd ki!

Bővebben

ABC Pszichoterápia munkatársai

Munkánkban fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai képződést, amely a még magasabb színvonalú pszichoterápia szolgáltatását teszi lehetővé. Szeretnénk hinni, hogy a hitelesség, rugalmasság és szakmai igényesség jegyében tudjuk segíteni mindazokat, akik hozzánk fordulnak.

Dr. Varga Anna - klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta
Klinikai szakpszichológus
pszichoterapeuta
mindfulness tréner
Dr Sinkovics Peter - Háziorvos, pszichoterapeuta szakorvos
Háziorvos
pszichoterapeuta szakorvos
biofeedback-tréner
Dr. Schmidt Judit - Pszichiáter szakorvos, mindfulness tréner, pszichoterapeuta szakorvos jelölt
Pszichiáter szakorvos
mindfulness tréner
pszichoterapeuta szakorvos

Áraink

Tekintettel arra, hogy különböző végzettséggel más-más szolgáltatásokat kínálunk, áraink szakemberenként változhatnak. Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!